brändi | käytettävyys | käyttäjälähtöinen suunnittelu | strateginen muotoilu | teollinen muotoilu
Q-Flow leikkaussalivalaisin

Teollinen muotoilu mahdollistaa käytettävyyden parantamisen ja tuoteportfolion läpileikkaavan yhtenevän muotokielen. Kun edellämainittuja asioita toistetaan yrityksessä systemaattisesti, on mahdollista tuottaa eteenpäin pyrkivää muotoilujohtamista.

Uponor on yksi johtavista asumisen ja rakentamisen järjestelmätoimittajista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Päivitimme Uponorin S-Press PLUS -putkijärjestelmän muotokielen ensimmäisenä tuotteena Uponorin uuden muotoiluohjeiston mukaisesti. Tuotteen uusi muotoilu edistää yritykselle tärkeän käyttäjälähtöisyyden ja korkean laatuvaatimuksen realisoitumista käytettävyydessä ja koetussa laatuvaikutelmassa. Lisäsimme tuotteen asennettavuutta ergonomian ja graafisen suunnittelun kautta saavutetun selkeämmän viestinnän keinoin. Tuotteen merkinnät jäsenneltiin uusiksi ja tuoteportfolion värikoodaus selkeytettiin. Paranneltu tuote viestii muotokielellään entistä vahvemmin Uponorin brändiä ja lisää erottuvuutta kilpailijoista, sekä lisää tuotteen kestävyyttä suhteessa aikaan ja kulutukseen.

S-Press PLUS tuotevideo esittelee uuden liitinjärjestelmän paranneltuja ominaisuuksia. Parannukset näkyvät erityisesti käytettävyyden lisääntymisenä ja eheänä brändin mukaisena muotokielenä.

Vuosi: 2019

www.uponor.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.