Nettisivut ovat nykypäivänä useimmille yrityksille keskeinen viestintäkanava, jota kautta voidaan vakuuttaa potentiaaliset asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Autoimme TE3 Mobilityä uudistamaan yrityksen nettisivujen rakennetta, ilmettä ja viestintää entistä kilpailukykyisemmäksi markkinoiden johtavien terveysteknologiabrändien kanssa.

TE3 on suomalainen terveysteknologia-alan sovelluksiin keskittynyt teknologiayritys. Teimme aikaisemmin yrityksen kehittämälle älykepille (TE3 Mobility Stick) käyttökokemusanalyysin, jonka tuotoksena älykepin mobiiliapplikaation käyttäjäkokemuksen parantamiseen tuotettiin suosituksia. Näihin suosituksiin lukeutuivat päivitykset ulkoasuun ja linjanvedot, jotka yhdenmukaistavat mobiiliapplikaation visuaalista kieltä. Yritys oli tunnistanut tarpeen myös nettisivujen käyttökokemuksen parantamiselle ja ilmeen uudistamiselle entistä kilpailukykyisemmäksi muiden terveysteknologia-alan yritysten kanssa.

Projekti lähti liikkeelle tilanteen kartoituksesta ja nettisivujen huolellisesta läpikäynnistä. Kartoituksessa nousi esiin erilaisia tarpeita, joita nykyiset nettisivut eivät täysin täyttäneet. Uusi nettisivurakenne luotiin pilkkomalla nykyinen rakenne osiin, ja järjestelemällä informaatioarkkitehtuuri uusiksi. Uudesta rakenteesta tuotettiin kaavio, joka tuo esiin eri sivujen väliset keskeisimmät linkitykset, sisällöt ja toiminnot.

Päivitetystä ilmeestä haluttiin yhdenmukainen älykepin mobiiliapplikaation kanssa, josta johdettiin useita elementtejä ja säännönmukaisuuksia suoraan nettisivuille. Appia luontevasti nettisivurajapinnalla mukailevalla ilmeellä tuotettiin nettisivukonsepti, joka jatkaa TE3 Mobilityn brändiperinnettä ja rakentaa sen päälle. Ilmeen lisäksi nettisivukonseptissa otettiin myös kantaa keskeisten sivujen sisältöön ja tehtiin ehdotuksia viestinnän tehostamiseen. Uudistettu ilme ja rakenne sekä osin päivitetty sisältö auttavat yritystä viestittämään ydintarjoamastaan entistä houkuttelevammin ja ymmärrettävämmin.

 

Vuosi: 2022

www.te3mobility.com

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.