prototypointi | teollinen muotoilu | tuotekonseptointi | tuotevisualisointi
Q-Flow leikkaussalivalaisin

Muotoilu mahdollistaa arvotarjoaman viestinnän

River Recycle nimisen startup-yrityksen visio on selkeä. He haluavat kääntää globaalin jätekriisin arvoa tuottavaksi liiketoiminnaksi. River Recycle perustuu tuoteinnovaatioon, jolla voidaan kerätä maailman vesistöissä ajelehtiva muovijäte ja hyödyntää se kierrätysmateriaalina sekä energiantuotannossa. Toiminta puhdistaa vesistöjä, elvyttää saastuneita rantoja ja tuottaa työpaikkoja alueille, jossa jätehuolto ei ole kehittynyttä.

 

Jotta yritys voi kommunikoida arvotarjoamaansa selkeästi esimerkiksi tulevia asiakkaita tai sijoittajia varten, se tarvitsee ympärilleen viestiä tukevan brändin. Me pystyimme tarjoamaan River Recyclelle viestintätavan, joka tukee yrityksen viestiä, näkemystä ja tavoitteita. Tuotevisualisoinnit mahdollistavat kommunikoinnin ja tarinankerronnan mieleenpainuvalla tavalla. Eri kanavissa samanaikaisesti kerrottu viesti vahvistaa ydinsanomaa ja luo helposti ymmärrettävän kokonaisuuden.

Yhteistyön tuloksena syntyi myös konsepti jätteenkeräysjärjestelmästä. Tuotekonseptoinnissa luotiin uusia ideoita, joissa keskityttiin tuotteen valmistukseen ja asentamiseen. Tämän lisäksi vertailtiin eri materiaalivaihtoehtoja, joilla mahdollistetaan järjestelmän jatkuva toiminnallisuus erilaisissa sääoloissa. Prototypoinnin avulla varmistimme tuotteen toiminnallisuuden ja pystyimme havainnollistamaan tuotteen parannusehdotukset jatkokehityksen osalta.

Vuosi: 2018

https://www.riverrecycle.com/

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.