Business Finland ja ELY-keskuksen rahoitukset koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana – näin haet rahoitusta liiketoiminnan kehittämiseen

Business Finland ja ELY-keskus jakavat yrityksille rahoitusta tehostetusti kassavirran varmistamiseksi koronaviruksen, COVID-19:n, aiheuttamana kriisiaikana. Rahoituksien tarkoituksena on varmistaa liiketoiminta kehittämällä yritysten palveluntarjontaa niin, että se vastaa asiakkaiden tarpeisiin myös jatkossa. Rahoitus on tarkoitettu niin yksityisyrittäjälle kuin pk- ja midcap-yrityksille, jotka kärsivät koronavirustilanteesta. Varaa meiltä aika ilmaiseen esiselvitykseen palveluliiketoiminnan kehittämiseksi ja haetaan rahoitusta yhdessä ongelmien selättämiseksi. Rohkaisemme kaikkia koronaviruksesta kärsiviä yrityksiä hakemaan avustusta liiketoiminnan kehittämiseen, toimi nopeasti.

ELY-keskus rahoitus koronaviruksen aiheuttamiin häiriötilanteisiin 30€/pvä + ALV

ELY-keskuksen rahoitus on suunnattu 1-5 henkilön yrityksille. Tuki voidaan hyödyntää liiketoiminnan uudelleensuuntaamiseen sekä tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Lue lisää täältä.

Business Finland - 10 000€ esiselvitysrahoitus liiketoiminnan häiriötilanteisiin

Rahoituksella selvitetään, miten yritys selviää koronan aiheuttamasta häiriötilanteesta. Rahoituksen enimmäismäärä on 10 000€. Lue lisää täältä.

Business Finland - 100 000€ kehittämisrahoitus liiketoiminnan häiriötilanteisiin

Rahoituksella ratkaistaan esiselvityksessä tunnistetut ongelmakohdat. Rahoituksen enimmäismäärä on 100 000€. Lue lisää täältä.

Näin haet rahoitusta koronakriisin aiheuttamiin haasteisiin

1.

Varaa aika ilmaiseen etäpalaveriin täällä tai soittamalla 044 080 0383. Selvitetään liiketoimintasi nykytilanne ja rahoitusmahdollisuudet.

2.

Avustamme hakemuksen tekemisessä. Hakemukseen kirjataan alustava suunnitelma liiketoiminnan kehittämiseksi ja kassavirran varmistamiseksi.

3.

Hyväksytty rahoitus! Aloitamme liiketoiminnan kehittämisen hyvin nopealla aikavälillä parhaan hyödyn saavuttamiseksi.

Miten yrityksen liiketoimintaa voidaan käytännössä kehittää rahoituksen avulla?

  1. Ymmärretään asiakkaiden muuttuneet toimintatavat sekä tunnistetaan uudet markkina- ja asiakastarpeet.

On tärkeää ymmärtää, kuinka ihmisten toimintatavat ovat muuttuneet radikaalisti hyvin nopeassa ajassa. On kuitenkin myös syytä muistaa, että ihmisillä on edelleen paljon tarpeita ja etsimme jatkuvasti helpotusta arkisiin haasteisiin. Kun ymmärrämme ihmisten tarpeita voimme myös tarjota heille tarpeellisia palveluita.

  1. Analysoidaan yrityksen nykyinen arvotarjoama ja liiketoimintamalli

Mitkä ovat yrityksesi vahvuudet ja kulmakivet, jotka tuottavat tasaista asiakasvirtaa? Ketkä ovat luotettavat yhteistyökumppanit, joiden kanssa olette toimineet? On tärkeää analysoida yrityksen peruspilarit ja hahmottaa oikeasti arvoa tuottavat palvelut sekä hahmottaa nykyinen kulurakenne.

  1. Muokataan liiketoimintamalli vastaamaan muuttuneita asiakastarpeita ja markkinatilannetta

On elintärkeää tunnistaa asiakkaiden muuttuneet tarpeet, hyödyntää yrityksen olemassa olevaa ammattitaitoa ja muokata liiketoimintamalli vastaamaan uutta markkinatilannetta optimoimalla olemassa olevia vahvuuksia. Koronavirus tulee iskemään pahiten yrityksiin, jotka eivät reagoi siihen. Samaan aikaan, kriisi luo mahdollisuuden kehittää uudenlaisia bisnesmalleja, jotka ovat vahvuus myös häiriötilanteen jälkeen.

 

Miksi hakea rahoitusta kanssamme?

Seos Design on vuonna 2007 perustettu muotoilutoimisto. Meillä on pitkä kokemus palveluiden tuotteistamisesta ja tarjoamme nyt liiketoimintamallin kehittämispalveluita yrityksille mahdollisimman ketterillä ja tehokkailla palvelumuotoilun menetelmillä. Uskomme, että tämä kriisi on mahdollista kääntää mahdollisuudeksi tiiviin yhteistyön avulla.

Olemme olleet ELY-keskuksen asiantuntijapartneri yrityksien liiketoiminnan kehittämisessä ja innovaatioiden kaupallistamisessa usean vuoden ajan.

Seos Design on ELY-keskuksen nimittämä asiantuntijapalveluiden tuottaja.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja ratkaistaan liiketoiminnan ongelmat yhdessä.