Toimimme asiantuntijana sekä Business Finlandin Innovaatiosetelin että ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalveluiden piirissä.

Innovaatioseteli

Innovaatioseteli sopii hyvin ensimmäiseksi rahoituselementiksi, ja myös se sopii palveluidemme ostamiseen. Innovaatioseteliä voi hakea kuitenkin vain, jos aiempaa julkista rahoitusta ei vielä ole. Lue lisää Innovaatiosetelistä Business Finlandin sivuilta.

Huom. Jos olet kiinnostunut innovaatiosetelin hyödyntämisestä, sinun kannattaa tutustua myös ELYn palveluihin alta.

ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut

Seos Design toimii ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalveluiden  puitetoimittajana innovaatioiden kaupallistamisen piirissä. Voit lukea lisää ELYn Yritysten kehittämispalveluista ja Innovaatioiden kaupallistamisen konsultoinnista ELY-keskuksen sivuilta.

Yritysten kehittämispalveluista voit saada tukea innovaatioiden kaupallistamiseen, nykyisten tuotteiden ja palveluiden uudistamiseen muuttuneessa toimintaympäristössä tai markkinatilanteessa sekä muuhun liiketoiminnan kehittämiseen. Autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi muotoilun ja palvelumuotoilun, sekä muun liikkeenjohdon konsultoinnin kautta mm. digitalisaatiossa ja ansainta- ja liiketoimintamallin kehittämisessä.

Tuemme sinua hakemuksessa, teemme kanssasi toteutussuunnitelman ja huolehdimme raportoinnista puolestasi.

 

325 € + ALV /pvä

Konsultaation päivähinta yrityksellesi on 325 € + ALV, eikä se sisällä muita kuluja.

Jopa 15 päivää konsultointia

ELY myöntää yrityksille maksimissaan 15 konsultointipäivää. Palveluiden sisältö ja kesto mitoitetaan vastaamaan yrityksen tarpeita.

Ei raportointia

Projekti ei vaadi raportointia osaltasi, sillä me hoidamme sen puolestasi.

VARAA VIDEOTAPAAMINEN

Voit varata asiantuntijamme kanssa suoraan videotapaamisen, jossa käymme läpi tarpeesi ja selvitämme kelpoisuutesi.
Tapaaminen ei maksa sinulle mitään eikä sido sinua mihinkään. Tavataanko jo 45min päästä?

Kolme helppoa askelta kohti palveluiden hyödyntämistä:

1.

Ota yhteyttä ja kerro kehitystarpeesi.

2.

Tuemme sinua hakemuksen tekemisessä.

3.

Teemme toimintasuunnitelman kehitystoimenpiteille puolestanne ja annamme tarkan alustuksen mitä projektissa tehdään sekä huolehdimme projektin raportoinnista.

Yritysten kehittämispalvelut on edullisin ja helpoin tapa aloittaa yrityksen kehittämisprojekti esimerkiksi innovaation tai uuden tuotteen tai palvelun kaupallistamiseen, nykyisen tuotteen tai palvelun kehittämiseen muuttuneessa markkinatilanteessa tai toimintaympäristössä, tai muun liiketoiminnan kehittämisessä. Autamme näissä hankkeissa mm. palvelumuotoilun, muotoilun, asiakaskokemuksen kehittämisen tai muun liikkeenjohdon konsultoinnin avulla.

Voit tutustua tarjoamiimme palveluihin sekä useisiin tyytyväisiin referenssiasiakkaisiimme sekä referenssiprojekteihin etusivullamme.

Suosittelemme ottamaan kuitenkin heti yhteyttä, jotta pystymme varmistamaan kelpoisuutesi palveluille ja kartoittamaan, miten ELYn palveluita voidaan hyödyntää toivomassanne projektissa.

“Muihin rahoitushakemuksiin verrattuna ELY-hakemuksen tekeminen oli todella yksinkertainen prosessi, johon saimme nopeasti hyväksytyn vastauksen.”

Jussi Määttä, CEO & Founder, Buddy Healthcare