Business Finlandin Innovaatioseteli ja ELY-keskuksen rahoitus ovat nopeasti suosiotaan nostavia valtion tukia, joissa on madallettu byrokratiaa ja joiden hakeminen on tehty helpoksi yrityksille.

Autamme asiakasyrityksiämme molempien hakemisessa.

Innovaatioseteli

Innovaatioseteli sopii hyvin ensimmäiseksi rahoituselementiksi, ja myös se sopii palveluidemme ostamiseen. Innovaatioseteliä voi hakea kuitenkin vain, jos aiempaa julkista rahoitusta ei vielä ole.

Huom. Jos olet kiinnostunut innovaatiosetelin hyödyntämisestä, sinun kannattaa tutustua myös ELY-rahoitukseen alta.

ELY-rahoitus on Suomen vähäbyrokraattisin rahoitusmalli

Usein parempi ja laajempi rahoitusmuoto on ELY-Keskuksen tarjoama asiantuntijapalveluiden hankintaan tarkoitettu rahoitus.

Tiesitkö, että yrityksenne voi saada esimerkiksi palvelumuotoilun kehittämiseen, tuotemuoilun konsultointiin, liikkeenjohdon konsultointiin ELY keskuksen avustusta 75% peräti 15 konsultointipäivän ajalta?

Me haemme ELY-rahoitusta kanssasi ja tiedät jo ennen projektin aloittamista, kehitysprojektin sisällön sekä odotetun lopputuleman.

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointipalveluja, joiden avulla tuetaan yritysten kehittymistä ja kansainvälistymistä. Startup- ja pk-yritysten on mahdollista hyödyntää ELYn palveluita.

 

300€/pvä + ALV

Rahoitus on 75% valtion takaamaa, eikä sisällä muita kuluja. Kustannukset yrityksellenne 300€/pvä + ALV, josta ELY avustus 900€/päivä.

15 päivää konsultointia

ELY myöntää yrityksille maksimissaan 15 konsultointipäivää. Palveluiden sisältö ja kesto mitoitetaan vastaamaan yrityksen tarpeita.

Ei raportointia

ELY-rahoitus ei vaadi raportointia osaltasi, sillä me hoidamme sen puolestasi.

“Muihin rahoitushakemuksiin verrattuna ELY-hakemuksen tekeminen oli todella yksinkertainen prosessi, johon saimme nopeasti hyväksytyn vastauksen.”

Jussi Määttä, CEO & Founder, Buddy Healthcare

3 Helppoa askelta kohti avustuksen hyödyntämistä:

1.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi.

2.

Teemme suunnitelman kehitystoimenpiteille puolestanne ja annamme tarkan alustuksen mitä projektissa tehdään ja sekä projektin lopputuleman.

3.

Lähetät alustavan suunnitelman ja hakemuksen ohjeidemme mukaan (kesto n. 30 minuuttia), jonka jälkeen aloitamme projektin, kun vihreä valo on saatu.

ELY-rahoitus on edullisin ja helpoin tapa aloittaa yrityksen kehittämisprojekti esimerkiksi palvelumuotoilun, muotoilun, asiakaskokemuksen kehittämisen, brändi-identiteetin kirkastamisen tai muun liikkeenjohdon konsultoinnin palvelujen osalta.

Voit tutustua tarjoamiimme palveluihin sekä useisiin tyytyväisiin referenssiasiakkaisiimme sekä referenssiprojekteihin etusivullamme.

Suosittelemme ottamaan kuitenkin heti yhteyttä, jotta pystymme varmistamaan ELY-rahoituksen kelpoisuuden ja kartoittamaan, miten ELY tukea voidaan hyödyntää toivomassanne projektissa.

Seos Design on ELY-keskuksen nimittämä asiantuntijapalveluiden tuottaja.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.